Vrije kavels

Vrijstaand wonen met totale vrijheid midden in de Alblasserwaard vanaf € 485.000,- V.O.N.!

Laatste vrije kavel nu in verkoop, direct meer weten,
bel Agnes 06-30769003

Waalhof bouwproject Waal

Een eigen droomhuis bouwen, wie wil dat niet? Nieuwbouwproject Waalhof heeft nog één kavel beschikbaar op een idyllische locatie langs de Lek. Vrijstaand wonen met totale vrijheid midden in de Alblasserwaard. Zelf bepalen of de woonkamer aan de voor- of achterzijde komt, een erker, bijkeuken of een dakkapel. U bepaalt! De indeling is volledig naar eigen wens invulbaar.

waakhof woonsuggestie
Woonsuggestie

De opties

Er kan worden gekozen voor twee opties. Het is namelijk mogelijk om een kavel te kopen (al va. € 199.000) en daar zelf te bouwen of u kunt gaan voor het ontzorgtraject. Dit wil zeggen dat wij zorg dragen voor het gehele traject, van ontwerp tot oplevering en dat kan al vanaf € 485.000,- V.O.N.!

Normaal gesproken kost het laten bouwen van een eigen woning veel tijd en energie. Bouwen met ThuisinBouwen zal ervoor zorgen dat u kunt genieten van deze periode; ons doel is ontzorgen;

Nieuwsgierig geworden? Wij lichten de mogelijkheden graag toe. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ThuisinBouwen in het wooninspiratiecentrum te Meerkerk en laat u inspireren!

Wij maken een vrijblijvend ontwerp met offerte voor u, zodat u vooraf weet wat úw droomhuis gaat kosten.

En tot slot; Kopen = Bouwen; er hoeft niet gewacht te worden tot er een bepaald aantal woningen zijn verkocht.

Waalhof
Woonsuggestie
woonsuggestie
woonsuggestie
Call Now ButtonBel Agnes