Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap

Een unieke woning voor u! Zelf samen met de woningadviseur van WaardsWonen uw droomhuis maken naar uw eigen wensen, dat wil toch iedereen. Zelf bepalen of u de woonkamer aan de voorzijde wilt of aan de achterzijde. Een prachtige erker, een bijkeuken of een extra (slaap)kamer op zolder. U mag het zeggen! WaardsWonen helpt u graag om uw ideale woning samen te stellen. Met het Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap is het ook voor u mogelijk om dit te realiseren. De woningadviseurs helpen u graag om uw eigen woning te creëren. Zij geven u deskundig advies, doorlopen met u het ontwerpproces, begeleiden u en verzorgen alle papieren rompsloop (o.a. omgevingsvergunning).

Nieuwsgierig geworden en wilt u hier meer over weten? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met WaardsWonen. De afspraak vindt plaats in het Wooninpiratiecentrum in Meerkerk. Met het Bouwinspiratiecentrum laten wij u zien, voelen en vooral ervaren hoe uw toekomstige woning eruit gaat zien. Hier kunt u op uw gemak door een modelwoning lopen of genieten van de verschillende gevels op het ‘dorpsplein’.

Tevens kan WaardsWonen uw gewenste kavel vrijblijvend reserveren. De woningadviseur gaat samen met u uw woning op maat aanpassen aan uw wensen.
Thuis in bouwen inspiratie center

De gemaakte afspraken worden op de speciaal voor uw woning gemaakte tekening aangegeven. Het voordeel voor u is dat u de woning krijgt zoals u dat wenst en snel duidelijkheid heeft waar u financieel aan toe bent. Na uw akkoord op ontwerp en offerte ontvangt u ter ondertekening een overeenkomst voor de koop van uw kavel en een aannemingsovereenkomst voor de bouw van uw droomwoning. Maak snel een afspraak en ervaar zelf de ongekende mogelijkheden van het begeleid Particulier Opdrachtgeverschap.
Thuis in bouwen inspiratie centrum

 

Call Now ButtonBel Agnes