Nazomeren in de Alblasserwaard

Weer terug in het land na een welverdiende zomervakantie? Wat zou het lekker zijn als we dat vakantiegevoel toch eens iets langer vast zouden kunnen houden. Thuis nazomeren op het terras of onder de veranda als het weer niet meewerkt.

Landelijk wonen

De vrije kavels op de Waalhof bieden alle mogelijkheden om, naast een vrijstaand huis, een prachtige tuin aan te (laten) leggen. Of u nu kiest voor strak minimalistisch, landelijk of boho Ibiza stijl. Zo wordt het ineens een stuk makkelijker om die Spaanse vakantiesfeer mee te nemen naar huis. Wanneer u onder uw eigen veranda nipt aan de cocktails die u dronk op vakantie of heerlijke gerechtjes maakt op de barbecue, zal dat vakantiegevoel snel weer terugkomen.

Waalhof Buitenleven tuin

Door binnen en buiten mooi met elkaar te verbinden doormiddel van bijvoorbeeld een groot terras, overkapping of veranda zult u merken dat u snel meer tijd buiten door zal brengen. En dit is wat veel mensen op vakantie juist zo prettig vinden, veel tijd buiten doorbrengen. De temperaturen kunnen in Nederland dan wel niet altijd meewerken, maar met een kleed en een vuurtje kan het buiten juist ook extra knus zijn!

Landelijk wonen Waakhof

Is landelijk wonen echt iets voor u? Vraag dan naar de mogelijkheden, er zijn namelijk nog slechts enkele kavels beschikbaar.

Landelijk wonen Waakhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel Agnes