Laatste vrije kavels nu in de verkoop

Laat de drukte van de stad achter u en kom heerlijk in alle rust thuis

waakhof Landelijk wonen

Op de Waalhof is dit mogelijk, vrij wonen midden in het groene hart, maar steden als Gorinchem en Nieuwegein toch binnen handbereik (binnen 30 minuten te bereiken met de auto). Ervaar de rust van het buitenleven en bouw met Thuisinbouwen of eventueel zelf uw eigen vrijstaande droomhuis. De kavels zijn gericht op het zuiden en u kijkt uit over het uitgestrekte groene polderlandschap van de Alblasserwaard, terwijl verschillende strandjes aan rivier de lek ook lopend te bereiken zijn.

Waalhof te Waal

Projectbegeleiding van A tot en met Z

Wanneer u ervoor kiest om ThuisinBouwen uw droomhuis te laten bouwen, ontzorgen zij u van ontwerp tot oplevering. Normaal gesproken kost het laten bouwen van een eigen woning veel tijd en energie. ThuisinBouwen zal ervoor zorgen dat u kunt genieten van deze periode. In het inspiratie centrum in Meerkerk is het mogelijk om de verschillende bouwopties zelf te bekijken en vergelijken, een unieke ervaring die het maken van keuzes veel makkelijker maakt. Nieuwsgierig geworden? Wij lichten de mogelijkheden graag toe. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met Agnes (06-30769003) in het wooninspiratiecentrum en laat u inspireren!

Thuis in Bouwen

Thuis in Bouwen

Extra grond

De mogelijkheid bestaat om uw perceel uit te breiden met aangrenzende agrarische grond. Hierdoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld dieren te houden, uw tuin te vergroten of uw eigen boomgaard aan te leggen.

 

waakhof woonsuggestie
Inspiratie visuals
Waalhof
Inspiratie visuals

 

Tot slot; Kopen = Bouwen; er hoeft niet gewacht te worden tot er een bepaald aantal kavels zijn verkocht.

Direct meer weten? Bel Agnes 06-30769003

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel Agnes