Landelijke woondromen realiseren op de Waalhof

Vrij wonen in de Alblasserwaard

Een landelijk interieur is geen trend, maar tijdloos. Gemoedelijk, gezellig en warm, dat zijn de kenmerken. De sfeer van landelijk wonen is het tegenovergestelde van de stress die de stad met zich meebrengt. In principe kun je deze sfeer in ieder type woning toepassen, maar het mooist komt het natuurlijk tot zijn recht met een landelijk uitzicht op de achtergrond.

waakhof landelijk interieur

Interieurschets Waalhof

Waalhof

En waar kunt u landelijker wonen dan op de Waalhof in het hart van de Alblasserwaard, omringd door weilanden en op loopafstand van rivier de Lek? De vrije kavels zijn bijzonder geschikt voor een landelijke bouwstijl met passend interieur. Wanneer u een kavel koopt zijn de mogelijkheden eindeloos, daarom delen wij in dit blog ”landelijk wooninspiratie”. En op de foto’s ziet u dat dit op vele manieren kan. Strak landelijk wonen met veel glas, lichte kleuren en stalen kozijnen bijvoorbeeld. Of meer traditioneel landelijk, met warme kleuren en veel hout.

Waalhof Landelijk wonen

waakhof Landelijk wonen

Materialen

Rust en eenvoud, maar toch ook gezellig, dat hebben landelijke interieurs met elkaar gemeen. De meubels zijn veelal sober en functioneel vormgegeven. Hout, smeetijzer en natuursteen zijn materialen die veel terugkomen in het interieur.

Waalhof landelijk wonen

Natuurlijke materialen als linnen, katoen, leder, wol, hout en jute passen perfect in de landelijke sfeer. De wanden worden meestal wit afgewerkt of krijgen een landelijke kleur als ivoor, warm grijs of groen. In sommige gevallen versterkt de manier van bouwen de landelijke sfeer, denk bijvoorbeeld aan houten balken en bakstenen wanden.

 

Waalhof landelijk interieur

Buiten leven

Landelijk en vrij wonen nodigt uit tot buiten leven en daar bieden de vrije kavels alle mogelijkheden toe. Achter in uw tuin kijkt u kilometers ver de polder in, een uitzicht dat niet verveeld. Droomt u misschien van een veranda, buitenhaard of zelf een buiten keuken. Het is allemaal mogelijk.

Landelijk wonen Waalhof veranda

Waalhof buitenleven landelijk wonen

Meer informatie over de beschikbare vrije kavels? Neem dan contact op met Kooyman Eigen Huis in Oud Alblas

Landelijk wonen Waalhof glas modern

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel Agnes